Steget mot din bästa hälsa

Läs mer

Kost och träning

Träning- och kostprogram online – anpassa för dig.

Har du svårt att hinna med träningen och vill ha hjälp med kosten?

Shape4life skräddarsyr ditt kostprogram och träningsprogram helt utifrån dina förutsättningar, behov och mål. Allt detta sker online – i hela Sverige. Vi optimerar din träning och ser till att Du får all hjälp för att nå dina mål. Du bör vara motiverad till en livsstilsförändring eller att du vill utmana dig. Fokus är en sund livsstil med träning och kost som anpassas helt för dig. Shape4life är till för alla oavsett om ditt mål är att förändra din livsstil, leva hälsosamt, gå ner i vikt, bygga muskler, komma tillbaka efter skada, nya rutiner, hjälp med motivationen eller annat mål. Gör som hundratals andra, ta hjälp av Shape4life.

Din PT online  – allt du behöver för att lyckas!

  Hälsoanalys

  Hälsokoll – Vi läser av din inre hälsa och ger verktyg för att justera obalanser till balans. Vi ser vilken träning och kost som din kropp behöver just nu.

  Hur mår du just nu?  Allt anpassas för dig!

  Gör en

  1. träningsanalys
  2. viktminskningsanalys
  3. muskeluppbyggnadsanalys
  4. näringsanalys
  5. stressanalys
  6. kostanalys
  7. eller annat

   

  Massage

  En massagebehandling kan tas både i friskvårdande (förebyggande) syfte och för direkt behandling eller rehabilitering av specifika skador och besvär i rörelseapparaten eller en stunds avkoppling.

  • Idrottsmassage
  • Avkopplingsmassage
  • Triggerpunkter
  • Förebyggande massage
  • Rehabmassage
  • Djupmassage
  • Mjuk massage

  Om Kalmar kroppsbalans

  Jag jobbar som massör, PT – Personlig Tränare, kostrådgivare, löpcoach, idrottsmassör, motiverade samtal inom träning och kostrådgivning och är livsstilsrådgivare. Jag tycker att det är viktigt att se på helheten av varje individ och jobba därefter, att förstå samspelet mellan kropp och själ. Den förebyggande delen är väldigt viktig då små besvär har en tendens att förvärras om man inte åtgärdar dessa i tid. Ambitionerna är att förstärka insatserna i faserna före sjukskrivningar. Det finns bara ett sätt att motverka och förebygga ohälsa, det är att se till att den aldrig uppstår.

  Jag jobbar förebyggande, behandlande och avslappnande.

  Massageterapeut, massör, lic. träningscoach, lic. PT – personlig tränare, näringslära, idrottsmedicin, ortopedmedicin och kostrådgivare.

  Jag heter Helen och jobbat med friskvård och hälsa sedan 2003. Genom kroppsterapeuternas yrkesförbund har jag patient- och ansvarsförsäkring.